Skip to main content

SSPL vuosikokous 2023

18.09.2023

Liiton vuosikokous pidettiin 16.9.2023 Tiedekeskus Heurekassa. Kokouksessa valittiin liiton uudeksi puheenjohtajaksi kansanedustaja Paula Werning. Werning tuo mukanaan laajan kokemuksen ja asiantuntemuksen, hän on ollut esimerkiksi mukana SSPL:n eduskunnan sopimuspalokuntatoiminnan yhteistyöryhmässä, Palosuojelurahaston hallituksessa sekä Kymeenlaakson pelastuslautakunnassa.

Hallituksen jäseniksi valittiin Esa Järvenpää (uusi), Ermo Inkeroinen (uusi), Hanna Pihanperä(uusi) ja Tuomas Lemminkäinen (uusi). He tuovat monipuolisen ja laaja-alaisen osaamisen liiton hallitukseen, ja uskomme, että heidän panoksensa tulee olemaan merkittävä liiton tulevaisuudelle.

Varajäseniksi valittiin Ari Isokääntä (uusi), Tapani Herrala, Heikki Mäkitalo (uusi) ja Arto Perttula. Heidän tehtävänsä on tukea hallitusta ja tarvittaessa ottaa aktiivinen rooli hallituksen jäsenen poissa ollessa.

Vuosikokous päätti kutsua Suomen Sopimuspalokuntien Liiton kunniajäseneksi Mauno Peltokosken. Peltokoski on toiminut mm. liiton puheenjohtajana ja ollut perustamassa liittoa. Peltokoski toimii edelleen aktiivisesti sopimuspalokuntatoiminnan edistäjänä Etelä-Pohjanmaan hyvinvointialueella.

Kiitämme kaikkia kokoukseen osallistuneita ja onnittelemme uusia hallituksen jäseniä ja varajäseniä. Yhdessä jatkamme SSPL:n tärkeää työtä pelastustoimen ja sopimuspalokuntien toimintaedellytysten edistämiseksi.

SSPL:n uusi puheenjohtaja Paula Werning ja väistyvä puheenjohtaja Arto Pirttilahti
SSPL:n uusi puheenjohtaja Paula Werning ja väistyvä puheenjohtaja Arto Pirttilahti
SSPL:n nuosikokoukseen osallistujia Tiedekeskus Heurekan kokoustilassa
Vuosikokous pidettiin Tiedekeskus Heurekassa Vantaalla, uudella Vantaa-Kerava hyvinvointialueella.