Skip to main content

Tervetuloa, tämä on organisaation Suomen Sopimuspalokuntien Liitto ry saavutettavuusseloste

Tämä saavutettavuusseloste koskee palvelua www.sspl.fi ja on laadittu / päivitetty 20.10.2020. Palvelua koskee laki digitaalisten palvelujen tarjoamisesta, jossa edellytetään, että julkisten verkkopalvelujen on oltava saavutettavia.

Olemme arvioineet palvelun saavutettavuuden itse.

Digipalvelun saavutettavuuden tila

Ei täytä kriittisiä saavutettavuusvaatimuksia.

Ei-saavutettava sisältö

Kohtuuton rasite

Organisaatiossamme ei ole osoittaa riittävää työresurssia aiempien vaatimusten mukaan julkaistun sisällön muuttamiseen uusien vaatimusten mukaiseksi. Uusi sisältö tullaan julkaisemaan saavutettavuusperiaatteita mahdollisimman hyvin noudattaen. Sivustolla oleva ja Suomen Sopimuspalokuntien Liitto ry:n muuten verkkoon tuottama sähköinen viestintämateriaali (sosiaalinen media ja vastaavat palvelut), on ensisijaisesti suunnattu sopimuspalokuntalaisille ja muille pelastusalan toimijoille, ei suurelle yleisölle turvallisuusviestintä- tai neuvontatarkoituksessa. Suomen Sopimuspalokuntien Liiton henkilökunta antaa tarvittaessa puhelimitse tai henkilökohtaisesti sähköpostitse opastusta käyttäjille sivustolla olevan tiedon tulkitsemiseksi.

Huomasitko saavutettavuuspuutteen digipalvelussamme?
Kerro se meille ja teemme parhaamme puutteen korjaamiseksi

• Verkkolomakkeella
• Sähköpostilla

Valvontaviranomainen

Jos huomaat sivustolla saavutettavuusongelmia, anna ensin palautetta meille eli sivuston ylläpitäjälle. Vastauksessa voi mennä 14 päivää. Jos et ole tyytyväinen saamaasi vastaukseen tai et saa vastausta lainkaan kahden viikon aikana, voit tehdä ilmoituksen Etelä-Suomen aluehallintovirastoon. Etelä-Suomen aluehallintoviraston sivulla kerrotaan tarkasti, miten ilmoituksen voi tehdä ja miten asia käsitellään.

Valvontaviranomaisen yhteystiedot

Etelä-Suomen aluehallintovirasto
Saavutettavuuden valvonnan yksikkö

saavutettavuus@avi.fi
Puh. 0295 016 000
www.saavutettavuusvaatimukset.fi