Skip to main content

Sopimuspalokuntabarometri 2023

07.09.2023

KYSELY KAIKILLE PALOKUNTALAISILLE (nais-, nuoriso-, harrastus-, veteraani-, hälytys- ja muissa osastoissa, kuten myös sivutoimisen työsopimuksen palokunnissa)

Suomen Sopimuspalokuntien Liitto, SSPL toteuttaa neljännen sopimuspalokuntabarometrin. Sopimuspalokuntabarometrin avulla selvitetään palokuntalaisten käsityksiä mm. palokuntatoiminnasta, pelastuslaitosyhteistyöstä, työhyvinvoinnista, työturvallisuudesta sekä palokuntatoiminnan tarvitsemasta tuesta. Barometrin avulla pyritään luomaan laaja kokonaiskuva koko tämänhetkisestä sopimuspalokuntatoiminnasta, mutta myös ennakoimaan sopimuspalokuntatoimintaan liittyviä tulevaisuuden muutos- ja kehittämistarpeita.

Kyselyyn vastaaminen tapahtuu sähköisen kyselylomakkeen kautta ja vie aikaa ainoastaan noin 15 minuuttia.

Kaikki vastaukset käsitellään ehdottoman luottamuksellisesti siten, ettei yksittäisen vastaajan henkilöllisyyttä voida tunnistaa eikä yksilöitävissä olevia tietoja luovuteta kolmansille osapuolille. Vastauksien perusteella laadittava palokuntabarometri jaetaan kaikille sopimuspalokunnille ja keskeisille sidosryhmille käytettäväksi sopimuspalokuntatoiminnan kehittämiseksi.

Toivomme, että vastaisit kyselytutkimukseen jo tänään, mutta viimeistään 1.10.2023 mennessä. Mielipiteesi on meille tärkeä!

Yhteistyöstä ja vaivannäöstä jo etukäteen kiittäen: Suomen Sopimuspalokuntien Liitto ry

Teknisissä ongelmissa voit ottaa yhteyttä: info@suomenkyselytutkimus.fi