SSPL UUTISET

Tuleva SOTE-uudistus on myös täysimittaisesti pelastustoimen uudistus. Parhaillaan on lausuttavana SOTE-järjestämislakiluonnos, joka sisältää sosiaali- ja terveyspalveluiden lisäksi myös pelastustoimen järjestämisen. Järjestämismallia muutettaessa ollaan vähintään yhtä suuren asian äärellä, kuin pelastustoimea alueellistettaessa.

Haluammekin SSPL:n toimesta kuulla palokuntalaisia mahdollisimman laajasti osana omaa lausuntoamme järjestämislakiluonnoksesta. Lausunnon taustamateriaali on laaja, ja jottei yksikään huomionarvoinen kohta jäisi huomaamatta, toivomme, että te palokuntalaiset jakaisitte omat huominne kanssamme. Lausuntoaikaa on 25.9.2020 saakka, jotta voisimme liittää ajatuksenne lautuntoomme, pyydämme kommentteja 11.9.2020 mennessä.

Kommentit voitte jättää tämän lomakkeen kautta. Kommentit voi lähettää myös sähköpostilla Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

Materiaali lausuntoa varten löytyy täältä. Yhteen tiedostoon koottuna aineisto on huimat 1208 sivua, ja sisältää sanan "sopimuspalo" 50 kertaa. Tämä kuvannee hyvin asian laajuutta, ja toisaalta sitä, miksi toivomme teiltä hyviä ajatuksia ja huomioita asian suhteen. Kommentoikaa lausuntomateriaaliin liittyen mahdollisimman monipuolisesti ja laajasti asioita, joilla uskotte olevan vaikutusta sopimuspalokuntatoiminnan kannalta.

Yhteystiedot

Suomen Sopimuspalokuntien Liitto ry

Männistöntie 2 04500 KELLOKOSKI
toimisto(a)sspl.fi

Toiminnanjohtaja
Ari Maskonen
050 567 5179

Toiminnanjohtaja
Aleksi Peurala
040 080 3215

Lisäinformaatio