SSPL-ETÄKOULUTUS

Miten sopimuspalokunta voi lisätä vetovoimaisuuttaan? Miten uusia jäseniä saa rekrytoitua? Miten elvyttää jo hiipuneita toimintoja palokunnassa? Miten viestitään tehokkaasti omille palokuntalaisille? Miten motivoidaan ihmiset pysymään toiminnassa mukana? Miten palokunnissa voi hyödyntää sosiaalista mediaa– ja mitä siellä ei missään nimessä kannata tehdä? Millainen on palokunnan somestrategia ja miten se viedään käytäntöön? Tule kuuntelemaan vinkkejä, ajatuksia ja ideoita palokunnan entistä parempaan viestintään ja jäsenhankintaan!


SSPL järjesti etäkoulutusta aiheesta 27.4.2020, kouluttajana Johanna Franzén, joka on työskennellyt Etelä-Karjalan pelastuslaitoksella viestintäpäällikkönä ja toiminut aktiivisesti sopimuspalokuntien viestintäyhteistyössä useita vuosia.

 

Suomen Sopimuspalokuntien Liitto hyppäsi mukaan etäkoulutusten maailmaan ja järjesti 14.4.2020 ensimmäisen etäkoulutuksensa. Koulutuksen kantavana ajatuksena oli vaatimattomasti "Suomen suurimmat virtuaaliset palokuntaharjoitukset", ei välttämättä ensimmäisellä kerralla päästy siihen, mutta lähellä oli, paikalla oli 136 seuraajaa ja tallenne on kastsottavissa YouTube-kanavallamme.

Harjoituksen aiheena oli palokuntien tietotyövälineet, koulutus toteutettiin TEAMS-etäkokouksena, joka oli myös yksi esitelty työväline. Malmin VPK:n Juha Vermaja piti koulutuksen asiantuntemuksella ja seuraajilla tuntui olevan mielenkiintoa.

Yhteystiedot

Suomen Sopimuspalokuntien Liitto ry

Männistöntie 2 04500 KELLOKOSKI
toimisto(a)sspl.fi

Toiminnanjohtaja
Ari Maskonen
050 567 5179

Järjestöpäällikkö
Aleksi Peurala
040 080 3215