Sinun ja palokuntasi puolesta!

Opas kertoo mitä Suomen Sopimuspalokuntien Liitto konkreettisesti tekee palokuntalaisten ja sopimuspalokuntien puolesta. Julkaistu 2014 suomeksi ja ruotsiksi.

1 kansi sinunjapalokuntasipuolesta    

Sopimuspalokunnat Suomessa

Sopimuspalokunnat Suomessa -kirjanen kertoo kuudella kielellä Suomen sopimuspalokuntatoiminnasta ja sopimuspalokuntajärjestelmästä.

Ensimmäinen opas on julkaistu 5/2014. Siinä on esitelty palokuntatoimintaa suomeksi, ruotsiksi, englanniksi, saksaksi, venäjäksi ja espanjaksi.

Toinen opas julkaistiin 12/2015 suomeksi, norjaksi, viroksi, italiaksi, portugaliksi ja ranskaksi. Oppaat ovat saatavissa painettuna ja sähköisessä muodossa.

1 kansi sopimuspalokunnatsuomessa 1     

Sopimuspalokunta 2020

Suomen Sopimuspalokuntien Liitto on julkaissut Sopimuspalokunta 2020 kirjasen. Se kertoo sopimuspalokunnista tänään, samalla se on tarkoitettu antamaan näkökulmia sopimuspalokuntatoiminnan kehittämiseen niin valtakunnallisella tasolla kuin yksittäisissä sopimuspalokunnissa. Kehittämisohjelma on valmisteltu yhdessä muiden pelastusalan järjestöjen vapaaehtoistoimijoiden kanssa.

Opas on ladattavissa suomeksi ja ruotsiksi.

         

 

Sopimuspalokuntabarometri 2014

Suomen Sopimuspalokuntien Liiton tilaaman ensimmäisen Sopimuspalokuntabarometri-tutkimuksen tavoitteena oli kerätä tietoa sopimuspalokuntatoiminnasta vuonna 2014 laajasti eri tarkasteluosa-alueiden kautta. Liitto pyrkii näin ennakoimaan toimintaan liittyviä lähitulevaisuuden muutos- ja kehittämistarpeita.

Barometri on julkaistu 2014 loppuvuodesta sekä suomeksi että ruotsiksi.